Στην εταιρία “Γεωργιάδης Action Store (Peak Store)”, είμαστε ταγμένοι στην προστασία και τον σεβασμό του απορρήτου σας.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου εξηγεί πότε και γιατί συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα, πως τα χρησιμοποιούμε, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μπορεί να τα αποκαλύψουμε σε άλλους και τι επιλογές έχετε ως προς αυτά.

Εισαγωγή

Είμαστε ένα εξειδικευμένο κατάστημα πώλησης εξοπλισμού outdoor με φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τις Υπηρεσίες μας για να αναζητήσουν και να αγοράσουν προϊόντα εξοπλισμού outdoor. Η Πολιτική Απορρήτου μας ισχύει για οποιοδήποτε Μέλος ή Επισκέπτη των Υπηρεσιών μας.

Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες μας (“Επισκέπτες”) κάνουν τις αγορές τους μέσω των Υπηρεσιών μας. Όλο το περιεχόμενο και τα δεδομένα των Υπηρεσιών μας είναι ορατά στους μη εγγεγραμμένους χρήστες (“Επισκέπτες”). Δεν χρειάζεται να είναι κανείς εγγεγραμμένος χρήστης (“Μέλος”) για να χρησιμοποιήσει τις Υπηρεσίες μας.

Χρησιμοποιούμε τον όρο “Καθορισμένες Χώρες” για να αναφερθούμε στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), και την Ελβετία.

Υπηρεσίες

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου, συμπεριλαμβανομένης της Πολιτικής Cookies ισχύει για τη χρήση των Υπηρεσιών μας εκ μέρους σας.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει για το www.georgiadis-store.gr και το www.peakstore.gr (“Υπηρεσίες”).

Υπεύθυνοι Επεξεργασίας Δεδομένων

Η εταιρεία με την επωνυμία “Γεωργιάδης Action Store (Peak Store)” είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων και έχει την ευθύνη της επεξεργασίας των δεδομένων στις Υπηρεσίες καθώς και στο μηχανογραφικό σύστημα της εταιρείας.

Αν διαμένετε στις “Καθορισμένες Χώρες”: η εταιρία “Γεωργιάδης Action Store (Peak Store)” θα είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που παρέχονται, ή συλλέγονται, ή υποβάλλονται σε επεξεργασία σε συνάρτηση με τις Υπηρεσίες μας.

Αν δεν διαμένετε στις “Καθορισμένες Χώρες”: η εταιρία “Γεωργιάδης Action Store (Peak Store)” θα είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που παρέχονται, ή συλλέγονται, ή υποβάλλονται σε επεξεργασία σε συνάρτηση με τις Υπηρεσίες μας.

Ως Επισκέπτης των Υπηρεσιών μας, η συλλογή, η χρήση και η κοινή χρήση των προσωπικών δεδομένων σας υπόκεινται σε αυτή την Πολιτική Απορρήτου (η οποία περιλαμβάνει σύνδεσμο προς την Πολιτική Cookies μας) καθώς και στις ενημερώσεις της.

Αλλαγή

Οι αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου ισχύουν για τη χρήση των Υπηρεσιών μας μετά την “ημερομηνία έναρξης ισχύος”.

Η εταιρία “Γεωργιάδης Action Store (Peak Store)” μπορεί να τροποποιήσει αυτή την Πολιτική Απορρήτου, και σε περίπτωση που συμβεί αυτό, θα παρέχουμε ενημέρωση μέσω των Υπηρεσιών μας, ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο επικοινωνίας, για να σας δώσουμε τη δυνατότητα ελέγχου των αλλαγών πριν αυτές ξεκινήσουν να ισχύουν. Αν διαφωνείτε με οποιαδήποτε αλλαγή, μπορείτε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας.

Αναγνωρίζετε ότι η συνεχιζόμενη χρήση των Υπηρεσιών μας μετά τη δημοσίευση ή την ενημέρωση σχετικά με τις αλλαγές μας σε αυτή την Πολιτική Απορρήτου σημαίνει ότι η συλλογή, χρήση και κοινή χρήση των προσωπικών δεδομένων σας υπόκεινται στην ενημερωμένη Πολιτική Απορρήτου.

1. Δεδομένα Που Συλλέγουμε

Προκειμένου να μπορεί ο Επισκέπτης να ολοκληρώνει τις παραγγελίες του μέσω των Υπηρεσιών μας είναι απαραίτητη η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που αυτός παρέχει κατά την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας υποβολής της παραγγελίας.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη για την βελτίωση των υπηρεσιών της εταιρίας “Γεωργιάδης Action Store (Peak Store)” και για την ορθή εκτέλεσης της παραγγελίας.

Ο Επισκέπτης των Υπηρεσιών μας εγγυάται για την αλήθεια και τη γνησιότητα των προσωπικών δεδομένων τα οποία υποβάλλει στην εταιρία “Γεωργιάδης Action Store (Peak Store)” καθώς και για το ίδιο το δικαίωμα υποβολής τους.

1.1 Δεδομένα Που Παρέχετε Εσείς

Ηλεκτρονικές Παραγγελίες

Παρέχετε δεδομένα για την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας.

Έχετε την δυνατότητα να ολοκληρώσετε την ηλεκτρονική σας παραγγελία ως Επισκέπτης.

Τα προσωπικά δεδομένα σας συλλέγονται και διατηρούνται στο μηχανογραφικό σύστημα της εταιρείας “Γεωργιάδης Action Store (Peak Store)” μέχρι να ζητήσετε την διαγραφή τους. Έχετε το δικαίωμα να μεταβάλλετε ή να διορθώσετε τα προσωπικά δεδομένα σας στέλνοντας email στην εταιρεία “Γεωργιάδης Action Store (Peak Store)”.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω των Υπηρεσιών μας και να αποσταλεί η παραγγελία, ζητούνται:

  • το πλήρες ονοματεπώνυμο σας
  • η ηλεκτρονική διεύθυνσή σας (email)
  • ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας
  • η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας
  • η διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας σε περίπτωση που είναι διαφορετική της χρέωσης

Στοιχεία πιστωτικών και χρεωστικών καρτών δεν αποθηκεύονται σε μέσα της εταιρείας “Γεωργιάδης Action Store (Peak Store)” κατά την διάρκεια της παραγγελίας αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης εταιρείας που έχει αναλάβει την εκκαθάριση των συναλλαγών (Cardlink).

Η εταιρεία “Γεωργιάδης Action Store (Peak Store)” σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει δεδομένα όπως αριθμό ταυτότητας ή στοιχεία που δεν αναφέρονται παραπάνω.

Σε περίπτωση παράδοσης παραγγελίας σε τρίτο πρόσωπο, έχετε την πλήρη ευθύνη για την ενημέρωση και την πλήρη συναίνεση του τρίτου προσώπου (παραλήπτη της παραγγελίας) για την κοινοποίηση των προσωπικών του δεδομένων στην εταιρεία “Γεωργιάδης Action Store (Peak Store)” για τον σκοπό και μόνο της παράδοσης σε αυτόν των σχετικών προϊόντων.

Ενημερωτικά Emails (Newsletters)

Παρέχετε δεδομένα για την εγγραφή σας στα ενημερωτικά emails μας (newsletters).

Έχετε την δυνατότητα να εγγραφείτε στα ενημερωτικά emails μας (newsletters) ως Επισκέπτης.

Τα προσωπικά δεδομένα σας συλλέγονται και μεταβιβάζονται στην υπηρεσία MailChimp μέχρι να ζητήσετε την διαγραφή τους. Έχετε το δικαίωμα να μεταβάλλετε ή να διορθώσετε τα προσωπικά δεδομένα σας στέλνοντας email στην εταιρεία “Γεωργιάδης Action Store (Peak Store)”.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στα ενημερωτικά emails μας (newsletters), ζητούνται:

  • η ηλεκτρονική διεύθυνσή σας (email)

Η εταιρεία “Γεωργιάδης Action Store (Peak Store)” σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει δεδομένα ή στοιχεία που δεν αναφέρονται παραπάνω.

1.2 Δεδομένα Που Παρέχουν Άλλοι

Τρίτες Υπηρεσίες.

Αν χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες μας ενώ είστε συνδεδεμένοι σε μία τρίτη υπηρεσία (Facebook, YouTube, Google, Pinterest), αυτή η υπηρεσία ενδέχεται να μας αποστείλει ορισμένα δεδομένα. Αυτά τα δεδομένα ποικίλλουν και ελέγχονται από αυτή την υπηρεσία ή από την εξουσιοδότηση που έχετε δώσει εσείς μέσω των ρυθμίσεων απορρήτου σας σε αυτή την υπηρεσία.

1.3 Δεδομένα Που Παρέχει Η Συσκευή Σας

Λαμβάνουμε δεδομένα από τις συσκευές σας.

Λαμβάνουμε μία σειρά γενικών δεδομένων και πληροφοριών όταν επισκέπτεστε και χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας. Αυτά τα γενικά δεδομένα και οι πληροφορίες αποθηκεύονται στα αρχεία καταγραφής του διακομιστή μας (server). Μπορεί να συλλέγονται (1) ο τύπος και η έκδοση του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιήσατε, (2) το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιήσατε για την πρόσβαση των Υπηρεσιών μας, (3) ο ιστότοπος από τον οποίο οδηγηθήκατε στις Υπηρεσίες μας (παραπομπή), (4) οι υπο-ιστότοποι, (5) η ημερομηνία και ώρα πρόσβασης σας στις Υπηρεσίες μας, (6) μία διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet (διεύθυνση IP), (7) ο πάροχος της υπηρεσίας Internet σας, και (8) οποιοδήποτε παρόμοιο δεδομένο και πληροφορία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην περίπτωση επιθέσεων στα πληροφοριακά μας συστήματα.

Όταν χρησιμοποιούμε αυτά τα γενικά δεδομένα και τις πληροφορίες, δεν εξάγουμε κανένα συμπέρασμα σχετικά με εσάς. Αντίθετα, αυτές οι πληροφορίες απαιτούνται για (1) την σωστή παράδοση του περιεχομένου των Υπηρεσιών μας, (2) την βελτιστοποίηση του περιεχομένου των Υπηρεσιών μας, (3) την εξασφάλιση της μακρόχρονης βιωσιμότητας των πληροφοριακών μας συστημάτων, και (4) την παροχή στις αρχές επιβολής του νόμου των απαραίτητων πληροφοριών για ποινική δίωξη σε περίπτωση κυβερνοεπίθεσης. Ως εκ τούτου, κάνουμε στατιστική ανάλυση με ανώνυμο τρόπο των συλλεχθέντων δεδομένων, με στόχο την αύξηση της προστασίας δεδομένων και της ασφάλειας των δεδομένων της επιχείρησής μας και την εξασφάλιση ενός βέλτιστου επιπέδου προστασίας για τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε. Τα ανώνυμα δεδομένα των αρχείων καταγραφής του διακομιστή (server) αποθηκεύονται χωριστά από όλα τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται από τους Επισκέπτες των Υπηρεσιών μας.

1.4 Cookies, Web Beacons Και Άλλες Παρόμοιες Τεχνολογίες

Συλλέγουμε δεδομένα μέσω των cookies και παρόμοιων τεχνολογιών.

Όπως περιγράφεται περαιτέρω στην Πολιτική Cookies μας, χρησιμοποιούμε cookies για να αναγνωρίζουμε εσάς ή/και τις συσκευές σας μέσα από τις διάφορες Υπηρεσίες και συσκευές. Επιτρέπουμε επίσης σε συγκεκριμένες υπηρεσίες τρίτων να χρησιμοποιούν cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Cookies μας. Μπορείτε να ελέγξετε τα cookies μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης και άλλων εργαλείων.

1.5 Ευαίσθητα Δεδομένα

Δεν συλλέγουμε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Δεν συλλέγουμε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (π.χ. δεδομένα υγείας, γενετικά δεδομένα, βιομετρικά δεδομένα, φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, πολιτικές απόψεις, θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, ιδιότητα μέλους συνδικάτου, σεξουαλικό προσανατολισμό και ποινικές καταδίκες). Ζητάμε ρητά να μην μας παρέχετε τέτοια ευαίσθητα δεδομένα.

1.6 Ανήλικοι Επισκέπτες

Μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.

Οι ανήλικοι Επισκέπτες έχουν πρόσβαση στις Υπηρεσίες μας μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους. Αν υποπέσει στην αντίληψή σας η υποβολή προσωπικών στοιχείων από ανήλικο χωρίς την συγκατάθεσή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε στέλνοντας email στην εταιρεία “Γεωργιάδης Action Store (Peak Store)”.

2. Πως Χρησιμοποιούμε Τα Δεδομένα Σας

Η εταιρία “Γεωργιάδης Action Store (Peak Store)” θα επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας, όπως αυτά δηλώνονται από εσάς κατά την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας υποβολής της παραγγελίας, ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μέσω των Υπηρεσιών μας.

Μόνο εφόσον έχετε δώσει την σχετική συγκατάθεσή σας η εταιρία “Γεωργιάδης Action Store (Peak Store)” θα δύναται να επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας για την αποστολή ενημερωτικών και προωθητικών μηνυμάτων.

2.1 Ολοκλήρωση Της Παραγγελίας Σας

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας για να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας.

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας για την εκτέλεση και ολοκλήρωση της παραγγελίας, την επικοινωνία μαζί σας και την αποστολή πληροφοριακών μηνυμάτων για τα στάδια εκτέλεσης της παραγγελίας καθώς και τυχόν διευκρινίσεων σχετικών με την ενοικίαση και την ενημέρωση για το απόθεμα. Τα ως άνω υποχρεωτικά προσωπικά δεδομένα είναι απαραίτητα και αποτελούν προαπαιτούμενο για την ορθή εκτέλεση και παράδοση της παραγγελίας. Για τον λόγο αυτό δεν απαιτείται η συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία αυτή.

Τα προσωπικά δεδομένα σας σχετικά με την λήψη, εκτέλεση και παράδοση της παραγγελίας καθώς και ερωτήματα σχετικά με αγορές προϊόντων της εταιρίας “Γεωργιάδης Action Store (Peak Store)” και τις παραγγελίες στο ηλεκτρονικό κατάστημα των Υπηρεσιών μας θα τυγχάνουν επεξεργασίας για το σκοπό της εξυπηρέτησής σας τόσο από υπαλλήλους της εταιρίας “Γεωργιάδης Action Store (Peak Store)” όσο και από τρίτους αποδέκτες στο πλαίσιο της εκτέλεσης μιας παραγγελίας. Τρίτοι αποδέκτες καλούνται μεταφορικές εταιρείες και εταιρείες ταχυμεταφορών.

Καμία άλλη επεξεργασία ή διαβίβαση προσωπικών δεδομένων σας δεν θα γίνεται από την εταιρία “Γεωργιάδης Action Store (Peak Store)” και το ηλεκτρονικό κατάστημα των Υπηρεσιών μας εκτός και εάν η εταιρία “Γεωργιάδης Action Store (Peak Store)” έχει λάβει την προηγούμενη συγκατάθεσή σας ή αν απαιτηθεί από τον Νόμο ή την αρμόδια εποπτική ή δικαστική αρχή.

2.2 Παροχή Εξυπηρέτησης Πελατών

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας για να σας παρέχουμε ενημερωτικά και προωθητικά μηνύματα.

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας για την αποστολή εμπορικών προωθητικών μηνυμάτων, την παροχή ειδικών προσφορών και εκπτώσεων και την ενημέρωση νέων προϊόντων που παρέχονται μέσω των Υπηρεσιών μας.

Για την αποστολή ενημερωτικών και προωθητικών μηνυμάτων από την εταιρία “Γεωργιάδης Action Store (Peak Store)” και τις Υπηρεσίες μας θα πρέπει προηγουμένως να έχετε δώσει την ρητή συγκατάθεσή σας.

Έχετε την δυνατότητα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε την συγκατάθεση αυτή και να μην λαμβάνετε τέτοιου είδους ενημερωτικά και προωθητικά μηνύματα χρησιμοποιώντας τον ανάλογο σύνδεσμο απεγγραφής που βρίσκεται σε κάθε ενημερωτικό και προωθητικό μήνυμα ή στέλνοντας email στην εταιρεία “Γεωργιάδης Action Store (Peak Store)”.

2.3 Φορολογικοί/Τραπεζικοί Έλεγχοι

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε περίπτωση ελέγχου.

Τα προσωπικά δεδομένα σας δύνανται να τύχουν επεξεργασίας από την εταιρία “Γεωργιάδης Action Store (Peak Store)”, ακόμα και χωρίς τη συγκατάθεσή σας, σε περίπτωση εκπλήρωσης των υποχρεώσεών της εταιρίας “Γεωργιάδης Action Store (Peak Store)” βάσει νόμου, όπως όταν τα σχετικά δεδομένα ζητούνται από τις φορολογικές και τραπεζικές αρχές στα πλαίσια ελέγχων ή τις αρμόδιες εποπτικές ή δικαστικές αρχές.

3. Πως Μοιραζόμαστε Τα Δεδομένα Σας

3.1 Με Τη Συγκατάθεσή Σας

Μοιραζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας όπου έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας.

Όπου έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας, μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών σας στοιχείων, όπως περιγράφονται κατά τη στιγμή της συναίνεσης.

3.2 Εγγραφή Στα Ενημερωτικά Emails (Newsletters)

Μοιραζόμαστε προσωπικά δεδομένα σας με την υπηρεσία αυτοματοποιημένου marketing MailChimp.

Έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε στα ενημερωτικά emails (newsletters) της εταιρίας “Γεωργιάδης Action Store (Peak Store)” η οποία θα σας ενημερώνει μέσω αυτών για εταιρικές προσφορές.

Τα ενημερωτικά emails (newsletters) αποστέλλονται μόνο αν (1) έχετε δώσει μία έγκυρη διεύθυνση email και (2) έχετε εγγραφεί και συναινέσει στην αποστολή των ενημερωτικών emails (newsletters).

Τα ενημερωτικά emails (newsletters) αποστέλλονται μέσω της υπηρεσίας MailChimp. Η υπηρεσία MailChimp είναι μία υπηρεσία αυτοματοποιημένου marketing. Η υπηρεσία παρέχεται από την εταιρία The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308, United States.

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται για την αποστολή των ενημερωτικών emails (newsletters) είναι:

  • η ηλεκτρονική διεύθυνσή σας (email)

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται ως μέρος της εγγραφής στα ενημερωτικά emails (newsletters) θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την αποστολή των ενημερωτικών emails (newsletters). Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά emails (newsletters) μπορεί να τερματιστεί οποιαδήποτε στιγμή. Για τον σκοπό της απεγγραφής από τα ενημερωτικά emails (newsletters) υπάρχει ο ανάλογος σύνδεσμος απεγγραφής σε κάθε ενημερωτικό email (newsletter). Η απεγγραφή από τα ενημερωτικά emails (newsletters) συνεπάγεται την άρση της συγκατάθεσης επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων για τον σκοπό αυτό και την διαγραφή αυτών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων της υπηρεσίας MailChimp μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://mailchimp.com/legal/privacy.

3.3 Διαμοιρασμός Περιεχομένου Μέσω Facebook

Μοιραζόμαστε προσωπικά δεδομένα σας με την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

Στις Υπηρεσίες μας έχουμε ενσωματώσει εργαλεία διαμοιρασμού περιεχομένου με την εταιρία Facebook.

Το Facebook είναι μία πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Η εταιρεία εκμετάλλευσης του Facebook είναι η Facebook, Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, United States. Αν κάποιος ζει εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών ή του Καναδά, η εταιρεία εκμετάλλευσης είναι η Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ireland.

Με κάθε κλήση μίας μεμονωμένης σελίδας στην οποία ενσωματώθηκε το εργαλείο διαμοιρασμού περιεχομένου μέσω Facebook, το πρόγραμμα περιήγησης κάνει αυτόματη λήψη του αντίστοιχου στοιχείου του Facebook από το Facebook. Κατά τη διάρκεια αυτής της τεχνικής διαδικασίας, το Facebook ενημερώνεται για την συγκεκριμένη σελίδα που επισκεφθήκατε.

Αν είστε συνδεδεμένοι την ίδια στιγμή στο Facebook, το Facebook ανιχνεύει την συγκεκριμένη σελίδα που επισκεφθήκατε. Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται μέσω του στοιχείου Facebook και σχετίζονται με τον αντίστοιχο λογαριασμό σας στο Facebook. Αν κάνετε κλικ στο ενσωματωμένο κουμπί διαμοιρασμού περιεχομένου μέσω Facebook, τότε το Facebook ταιριάζει αυτές τις πληροφορίες με τον προσωπικό λογαριασμό χρήστη σας και αποθηκεύει τα προσωπικά δεδομένα.

Το Facebook λαμβάνει πάντοτε, μέσω του στοιχείου Facebook, πληροφορίες σχετικά με μια επίσκεψή σας στις Υπηρεσίες μας, κάθε φορά που είστε ταυτόχρονα συνδεδεμένοι στο Facebook κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στις Υπηρεσίες μας. Αυτό συμβαίνει ανεξάρτητα από το αν κάνετε κλικ στο στοιχείο Facebook ή όχι. Εάν μια τέτοια διαβίβαση πληροφοριών στο Facebook δεν είναι επιθυμητή, τότε μπορείτε να το αποτρέψετε κάνοντας αποσύνδεση από τον λογαριασμό σας στο Facebook πριν από την επίσκεψη στις Υπηρεσίες μας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων της εταιρίας Facebook μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://facebook.com/about/privacy.

3.4 Διαμοιρασμός Περιεχομένου Μέσω Pinterest

Μοιραζόμαστε προσωπικά δεδομένα σας με την πλατφόρμα διαμοιρασμού περιεχομένου Pinterest.

Στις Υπηρεσίες μας έχουμε ενσωματώσει εργαλεία διαμοιρασμού περιεχομένου με την εταιρία Pinterest.

Το Pinterest είναι μία πλατφόρμα διαμοιρασμού περιεχομένου. Η εταιρεία εκμετάλλευσης του Pinterest είναι η Pinterest Inc., 651 Brannan Street, San Francisco, CA 94103, United States. Αν κάποιος ζει εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών ή του Καναδά, η εταιρεία εκμετάλλευσης είναι η Pinterest Europe Ltd., Palmerston House, 2nd Floor, Fenian Street, Dublin 2, Ireland.

Με κάθε κλήση μίας μεμονωμένης σελίδας στην οποία ενσωματώθηκε το εργαλείο διαμοιρασμού περιεχομένου μέσω Pinterest, το πρόγραμμα περιήγησης κάνει αυτόματη λήψη του αντίστοιχου στοιχείου του Pinterest από το Pinterest. Κατά τη διάρκεια αυτής της τεχνικής διαδικασίας, το Pinterest ενημερώνεται για την συγκεκριμένη σελίδα που επισκεφθήκατε.

Αν είστε συνδεδεμένοι την ίδια στιγμή στο Pinterest, το Pinterest ανιχνεύει την συγκεκριμένη σελίδα που επισκεφθήκατε. Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται μέσω του στοιχείου Pinterest και σχετίζονται με τον αντίστοιχο λογαριασμό σας στο Pinterest. Αν κάνετε κλικ στο ενσωματωμένο κουμπί διαμοιρασμού περιεχομένου μέσω Pinterest, τότε το Pinterest ταιριάζει αυτές τις πληροφορίες με τον προσωπικό λογαριασμό χρήστη σας και αποθηκεύει τα προσωπικά δεδομένα.

Το Pinterest λαμβάνει πάντοτε, μέσω του στοιχείου Pinterest, πληροφορίες σχετικά με μια επίσκεψή σας στις Υπηρεσίες μας, κάθε φορά που είστε ταυτόχρονα συνδεδεμένοι στο Pinterest κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στις Υπηρεσίες μας. Αυτό συμβαίνει ανεξάρτητα από το αν κάνετε κλικ στο στοιχείο Pinterest ή όχι. Εάν μια τέτοια διαβίβαση πληροφοριών στο Pinterest δεν είναι επιθυμητή, τότε μπορείτε να το αποτρέψετε κάνοντας αποσύνδεση από τον λογαριασμό σας στο Pinterest πριν από την επίσκεψη στις Υπηρεσίες μας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων της εταιρίας Pinterest μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy.

3.5 Βίντεο YouTube

Μοιραζόμαστε προσωπικά δεδομένα σας με την πλατφόρμα διαμοιρασμού βίντεο YouTube.

Στις Υπηρεσίες μας έχουμε ενσωματώσει στοιχεία περιεχομένου (βίντεο) από την υπηρεσία YouTube.

Το YouTube είναι μία πλατφόρμα διαμοιρασμού βίντεο. Η εταιρεία εκμετάλλευσης του YouTube είναι η YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, United States. Η εταιρία YouTube, LLC είναι μία θυγατρική της Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, United States.

Με κάθε κλήση μίας μεμονωμένης σελίδας στην οποία ενσωματώθηκε στοιχείο περιεχομένου (βίντεο) από την υπηρεσία YouTube, το πρόγραμμα περιήγησης κάνει αυτόματη λήψη του αντίστοιχου στοιχείου του YouTube από το YouTube. Κατά τη διάρκεια αυτής της τεχνικής διαδικασίας, το YouTube και η Google ενημερώνονται για την συγκεκριμένη σελίδα που επισκεφθήκατε.

Αν είστε συνδεδεμένοι την ίδια στιγμή στο YouTube, το YouTube ανιχνεύει την συγκεκριμένη σελίδα που επισκεφθήκατε. Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται από το YouTube και τη Google και σχετίζονται με τον αντίστοιχο λογαριασμό σας στο YouTube.

Το YouTube και η Google λαμβάνουν πάντοτε, μέσω του στοιχείου YouTube, πληροφορίες σχετικά με μια επίσκεψή σας στις Υπηρεσίες μας, κάθε φορά που είστε ταυτόχρονα συνδεδεμένοι στο YouTube κατά τη διάρκεια της επίσκεψή σας στις Υπηρεσίες μας. Αυτό συμβαίνει ανεξάρτητα από το αν κάνετε κλικ στο στοιχείο περιεχομένου (βίντεο) του YouTube ή όχι. Εάν μια τέτοια διαβίβαση πληροφοριών στο YouTube δεν είναι επιθυμητή, τότε μπορείτε να το αποτρέψετε κάνοντας αποσύνδεση από τον λογαριασμό σας στο YouTube πριν από την επίσκεψη στις Υπηρεσίες μας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων της εταιρίας Google μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://policies.google.com/privacy.

3.6 Χάρτες Google

Μοιραζόμαστε προσωπικά δεδομένα σας με την πλατφόρμα Google Maps.

Στις Υπηρεσίες μας έχουμε ενσωματώσει χάρτες από την υπηρεσία Google Maps.

Το Google Maps είναι μία πλατφόρμα διαμοιρασμού χαρτών. Η εταιρεία εκμετάλλευσης του Google Maps είναι η Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, United States.

Με κάθε κλήση μίας μεμονωμένης σελίδας στην οποία ενσωματώθηκε χάρτης από την υπηρεσία Google Maps, το πρόγραμμα περιήγησης κάνει αυτόματη λήψη του αντίστοιχου στοιχείου του Google Maps από το Google Maps. Κατά τη διάρκεια αυτής της τεχνικής διαδικασίας, το Google Maps και η Google ενημερώνονται για την συγκεκριμένη σελίδα που επισκεφθήκατε.

Αν είστε συνδεδεμένοι την ίδια στιγμή στο Google Maps, το Google Maps ανιχνεύει την συγκεκριμένη σελίδα που επισκεφθήκατε. Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται από το Google Maps και τη Google και σχετίζονται με τον αντίστοιχο λογαριασμό σας στο Google Maps.

Το Google Maps και η Google λαμβάνουν πάντοτε, μέσω του στοιχείου Google Maps, πληροφορίες σχετικά με μια επίσκεψή σας στις Υπηρεσίες μας, κάθε φορά που είστε ταυτόχρονα συνδεδεμένοι στο Google Maps κατά τη διάρκεια της επίσκεψή σας στις Υπηρεσίες μας. Αυτό συμβαίνει ανεξάρτητα από το αν κάνετε κλικ στον χάρτη του Google Maps ή όχι. Εάν μια τέτοια διαβίβαση πληροφοριών στο Google Maps δεν είναι επιθυμητή, τότε μπορείτε να το αποτρέψετε κάνοντας αποσύνδεση από τον λογαριασμό σας στο Google Maps πριν από την επίσκεψη στις Υπηρεσίες μας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων της εταιρίας Google μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://policies.google.com/privacy.

3.7 Google Analytics (Με Λειτουργία Ανωνυμοποίησης)

Μοιραζόμαστε προσωπικά δεδομένα σας με την πλατφόρμα Google Analytics.

Στις Υπηρεσίες μας έχουμε ενσωματώσει στοιχεία από την υπηρεσία Google Analytics (Με Λειτουργία Ανωνυμοποίησης).

Το Google Analytics είναι μία υπηρεσία ανάλυσης ιστού. Η ανάλυση ιστού είναι η συλλογή και ανάλυση των δεδομένων που σχετίζονται με τη συμπεριφορά των επισκεπτών ενός ιστότοπου. Η ανάλυση ιστού χρησιμοποιείται κυρίως για την βελτιστοποίηση ενός ιστότοπου και την διεξαγωγή μια ανάλυσης κόστους-οφέλους της διαφήμισης του μέσω Διαδικτύου.

Η εταιρεία εκμετάλλευσης του Google Analytics είναι η Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, United States.

Για την ανάλυση ιστού μέσω της υπηρεσίας Google Analytics οι Υπηρεσίες μας χρησιμοποιούν την επιλογή “_gat. _anonymizeIp”. Αυτή η επιλογή εξασφαλίζει πως η διεύθυνση IP της σύνδεσής σας θα υποστεί ανωνυμοποίηση από την Google.

Με κάθε κλήση μίας μεμονωμένης σελίδας στην οποία ενσωματώθηκαν στοιχεία από την υπηρεσία Google Analytics, το πρόγραμμα περιήγησης αποστέλει αυτόματα δεδομένα μέσω του αντίστοιχου στοιχείου του Google Analytics. Κατά τη διάρκεια αυτής της τεχνικής διαδικασίας, η Google ενημερώνεται για την συγκεκριμένη σελίδα που επισκεφθήκατε.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων της εταιρίας Google μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://policies.google.com/privacy.

3.8 Τρίτοι

Δεν πουλάμε ή ενοικιάζουμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε τρίτους.

Δεν πουλάμε ή ενοικιάζουμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε τρίτους.

Δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας με τρίτους για διαφημιστικούς σκοπούς.

4. Οι Επιλογές & Υποχρεώσεις Σας

4.1 Διατήρηση Δεδομένων

Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας έως ότου ζητήσετε την διαγραφή τους.

Τα προσωπικά δεδομένα σας διατηρούνται από την εταιρία “Γεωργιάδης Action Store (Peak Store)” έως ότου ζητήσετε την διαγραφή τους.

Τα φορολογικά στοιχεία εξαιρούνται της διαδικασίας διαγραφής και διατηρούνται υποχρεωτικά σύμφωνα με τη φορολογική νομοθεσία.

4.2 Δικαιώματα Πρόσβασης Και Ελέγχου Των Προσωπικών Δεδομένων Σας

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση ή να ζητήσετε την διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας.

Αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας διατηρείτε τα ακόλουθα δικαιώματα:

  • Δικαίωμα Πρόσβασης: Μπορείτε να μας ζητήσετε να ενημερωθείτε για τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς.
  • Δικαίωμα Αλλαγής ή Διόρθωσης: Μπορείτε να μας ζητήσετε να αλλάξουμε, να ενημερώσουμε ή να διορθώσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας αν αυτά δεν είναι ακριβή.
  • Δικαίωμα Διαγραφής: Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε όλα ή μερικά από τα προσωπικά δεδομένα σας.
  • Δικαίωμα Περιορισμού: Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία όλων ή μερικών από τα προσωπικά δεδομένα σας.
  • Δικαίωμα Εναντίωσης-Αντίταξης: Μπορείτε να μας ζητήσετε να σταματήσουμε την επεξεργασία όλων ή μερικών από τα προσωπικά δεδομένα σας.
  • Δικαίωμα Φορητότητας: Μπορείτε να μας ζητήσετε ένα αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων σας ή την διαβίβασή τους στον οργανισμό που θα μας υποδείξετε.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να εξασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματά σας αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας. Η εταιρία “Γεωργιάδης Action Store (Peak Store)” θα απαντήσει δωρεάν στο αίτημα σας, χωρίς καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος, εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων, οπότε η ανωτέρω προθεσμία μπορεί να παραταθεί κατά δύο ακόμη μήνες, εφόσον απαιτείται, λαμβανομένων υπόψη της πολυπλοκότητας του αιτήματος ή/και του συνολικού αριθμού των αιτημάτων. Η εταιρία “Γεωργιάδης Action Store (Peak Store)” θα σας ενημερώσει για τυχόν παράταση εντός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος, καθώς και για τους λόγους της καθυστέρησης. Εάν δεν καθίσταται δυνατή η ικανοποίηση του αιτήματος σας, η εταιρία “Γεωργιάδης Action Store (Peak Store)” θα σας ενημερώσει χωρίς καθυστέρηση και το αργότερο εντός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος, για τους σχετικούς λόγους.

Το αίτημα ικανοποίησης οποιουδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματα σας εξετάζεται κάθε φορά σύμφωνα με το σύνολο των ισχυόντων νόμων.

5. Άλλες Σημαντικές Πληροφορίες

5.1 Παραβιάσεις Ασφαλείας

Παρακολουθούμε και προσπαθούμε να αποτρέψουμε τις παραβιάσεις ασφαλείας.

Εφαρμόζουμε διασφαλίσεις ασφαλείας σχεδιασμένες για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας, όπως το HTTPS. Παρακολουθούμε τακτικά τα συστήματά μας για τυχόν τρωτά σημεία και επιθέσεις. Ωστόσο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πληροφοριών που μας στέλνετε. Δεν υπάρχει εγγύηση πως τα δεδομένα δεν πρόκειται να μην προσπελαστούν, να μην αποκαλυφθούν, να μην τροποποιηθούν ή να μην καταστραφούν μετά από παραβίαση των φυσικών, τεχνικών ή διαχειριστικών διασφαλίσεων που έχουμε λάβει.

Σε περίπτωση παραβίασης ασφαλείας η εταιρία “Γεωργιάδης Action Store (Peak Store)” θα ενημερώσει όλους τους εμπλεκόμενους εντός 72 ωρών.

5.2 Στοιχεία Επικοινωνίας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου στέλνοντας email στην εταιρεία “Γεωργιάδης Action Store (Peak Store)”.

5.3 Θεσμικό Πλαίσιο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η νομοθεσία που διέπει το παρόν κείμενο.

Ελλάδα: Νόμος 2472/1997, Νόμος 3471/2006

Ευρωπαϊκή Ένωση: Οδηγία 95/46/ΕΚ, 2002/58/ΕΚ, 2009/136/ΕΚ